ONLINE BOOKING

Om klinikken

FysioNova holder til lige for enden af gågaden i nyindrettede, lækre og indbydende lokaler.

FysioNova er resultatet af en drøm om at skabe en moderne, uafhængig klinik med fokus på ro, nærvær og dynamik mellem behandler og patient.

Efter et behandlingsforløb hos FysioNova vil de fleste kunne varetage deres fortsatte træning i eget hjem med et minimum af træningsudstyr. 

Hos FysioNova koster behandlingen det samme, uanset om du henvender dig med- eller uden en lægehenvisning. Selvom klinikken ikke har overenskomst med sygesikringen, er fysioterapi hos FysioNova ikke væsentligt dyrere end hos klinikker med overenskomst med sygesikringen.
Se behandlingspriser her.

Visionen er, at DU skal kunne modtage kvalificeret og nærværende fysioterapi, når det passer DIG… Her er der ingen ventelister! Ambitionen er at sætte dig i stand til på sigt at varetage din egen træning og vedligeholde et opnået behandlingsresultat uden et efterfølgende behov for store træningsmaskiner og fitnessabonnementer.

FysioNova er DIN nye klinik for fysioterapi i Holstebro.

grøn klinik

FysioNova ønsker så vidt det er muligt at bidrage positivt til et lidt bedre miljø. Indtil videre har dette ønske resulteret i følgende tiltag:

Minimeret brug af engangskrus

Patienter opfordres til at medbringe egen drikkedunk til træning. Det er muligt at købe en drikkedunk af genanvendelig plast på klinikken.   

Strømbesparende belysning

Hele klinikken er belyst af strømbesparende LED-lys.

Færre udprint og "grønt" papir

Patienter kan uden gebyr få tilsendt alle kvitteringer for behandling og træning på e-mail. Hvis du gerne vil have et print af din kvittering, sker det på EU Ecolabel-certificeret papir.  

Grønne produkter

Så vidt det er muligt foretrækker klinikken at bruge produkter med Svanemærket, EU Ecolabel, Oeko-Tex eller lignende certificeringer. Desværre findes ikke alle klinikkens forbrugsvarer og rengøringsmidler i en ”grøn” variant, men når vi finder et grønnere alternativ til et aktuelt produkt, udskiftes dette ved næste genforsyning.

Trygt behandlingssted

Det sker heldigvis sjældent at en patient kommer til skade under fysioterapi eller på anden måde under opholdet i en fysioterapiklinik, og det er aldrig sket hos FysioNova eller for FysioNovas personale. Dette til trods er klinikken naturligvis grundigt forsikret gennem Topdanmark i forhold til skader på patienter og disses ejendele i forbindelse med behandling og ophold på klinikken.